Vill du samarbeta och tjäna pengar tillsammans med Beautynet?

 
Driver du en hemsida, blogg, Instagram eller Facebook-sida?

Vi har olika förslag som kan passa dig, läs nedan och se vilket alternativ som fungerar för just din verksamhet. Kontakta oss och beskriv lite kort om din blogg/hemsida, målgrupp, antal läsare samt vilken modell som du är intresserad av. Skicka gärna med aktuell statistik från Google Analytics. 

Alternativ 1 - Affiliates samarbete för dig som vill tjäna pengar på din sida.

 
Marknadsför oss via din blogg eller hemsida med hjälp av annonser, banners och inlägg. För varje order du genererar så betalar vi dig en provision. Att samarbeta med Beautynet innebär många fördelar - vi har ett högt snittordervärde som innebär bra ersättning för dig som partner, levererar alltid snabbt och säkert och säljer endast exklusiva kvalitetsprodukter. Du bestämmer själv hur mycket och var du vill annonsera, på hemsida, blogg, nyhetsbrev eller sökmotorer. Maila liv@beautynet.se för mer information.

Alternativ 2 - För dig som har en blogg med många läsare.

 
Om du driver en stor blogg finns möjlighet till samarbete där vi skickar ut produkter som visas upp på bloggen. Varje samarbete är unikt och vi är måna om att hålla en god kontakt, med relevanta produkter och inlägg. Allt för att hålla en så hög kvalitét som möjligt.  Kontakta liv@beautynet.se för mer information kring detta alternativ
 


Välkommen som partner till oss på Beautynet!