amika: Balancing Shampoo - 300ml

Artikel.nr: ami-001
 
 

amika: Balancing Shampoo Amika Balancing Shampoo med omega 7 + C-vitamin återställer balansen i håret och ger näring till alla hårtyper, den är färgbevarande och fri från parabener samt konstgjorda färger. Ett balanserande schampo som milt rengör och återfuktar håret.

 

Amika Balancing Shampoo innehåller världens mest näringsrika bär, havtorn och arganolja. Den krämiga formulan gör håret mjukt, lätthanterligt och ger volym. Amika Balancing Shampoo rengör varsamt håret under schamponering med fettsyror, proteiner, anti-oxidanter och andra viktiga näringsämnen. Den krämiga formulan hjälper till att reparera skadat hår och lämnar det mjukt, hanterbart och hälsosamt.

 

Användning: Applicera i vått hår och massera in i hårbotten. Skölj ur och följ med upp amika: Hydrate Conditioner.

 
199kr
KLARNA KONTO
från 11,59kr / mån
Lagerstatus:
 
 
ANTAL
Beskrivning Kvalitet Skötsel Kommentera

Havtorn: Havtornsbär från Sibirien har i århundraden varit kända för sina helande krafter, de har en arsenal av antioxidanter, vitaminer, friska fettsyror, 3 Omega, 6 och 9, samt den sällsynta Omega 7 som oftast bara finns i fiskolja. Dessa potenta vitaminer i kombination med kraftfulla egenskaper ur Argan nötolja från Marockanska bergen har gått samman för att bilda en hårvårdsserie som fyller, fuktar och tar fram den naturliga balansen i ditt hår.

 

Alla produkter i serien är icke djurtestade och är fria från animaliska ingredienser. 

 

Relaterade produkter

 
amika: Balancing Shampoo - 300ml
 
199kr
Mer info