Färgkarta Poze Löshår

Hitta din färg med hjälp av vår exklusiva färgkarta. Här kan du se alla nyanser på löshår och hårförlängning i vårt sortiment och enkelt klicka på den färg som passar dig för att se vilka alternativ av löshår vi har för just den färgen. Om du är osäker eller behöver råd så tveka inte att kontakta oss så hjälper våra professionella frisörer dig.
 
 
Mixed
Crazy
 
Alla färger i färgkartan för löshår är fotograferade av oss på Poze Löshår för att stämma överens till 100%. Här får du en översikt över samtliga färger i vår färgkarta och du kan se vilka nyanser som finns för varje enskild fästningsmetod. Du kan enkelt kontrollera ifall din hårfärg finns genom att klicka på färgen. Observera att färger och nyanser kan skilja sig beroende på skärm och ljus i omgivningen. Om du är osäker så rekommenderar vi dig därför att skicka in en bild till oss på ditt hår eller den färg du önskar så hjälper våra frisörer till att välja den hårfärg som passar just dig.

Saknar vi en färg? Skriv gärna till info@beautynet.se och kom med önskemål ifall det är en färg du tycker borde finnas i vårt sortiment.